counter create hit

مطالب مرتبط:
چگونه شور درست کنیم

چگونه شور درست کنیم

ترشی و شور یکی از چاشنی های ایرانیان و مخصوص پاییز و زمستان است. اگر شما هم قصد دارید برای پاییز و زمستان امسال ترشی و شورهایی خوش طعم درست کنید به شما پیشنهاد می کنیم از این نکته ها حتما استفاده کنید. آسمونی در این بخش طرز تهیه شور ...

دستور پخت چند مدل قارچ شکم پر

دستور پخت چند مدل قارچ شکم پر

برترین ها: قارچ شکم پر یکی از پیش غذاهای ساده، شیک و خوشمزه است که به راحتی آماده و سرو می شود. برای تهیه این غذا به تعدادی قارچ بزرگ نیاز داریم. اگر چه این غذا قارچ شکم پر نام دارد ولی با توجه به اینکه قارچ دارای بافتی ظریف است، خالی ...

برای صبحانه، مُشتک یزدی درست کنید!

سبزی و گردو رو توی غذاساز میکس کنید. نون خشک و پنیر رو هم اضافه کنید و خوب میکس کنید. نوشته برای صبحانه، مُشتک یزدی درست کنید! اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی عاشقانه

طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی عاشقانه

دسرهای قلبی که خودتان درست می کنید یکی از بهترین ایده ها برای پذیرایی از کسانی است که دوست شان دارید. این بار با توت فرنگی یک دسر قلبی جذاب درست کنید. چیزکیک توت فرنگیچیزکیک توت فرنگی ,دسرهای قلبی که خودتان درست می کنید یکی از بهت ...

با این کیک سورپرایز، عشقتان را غافلگیر کنید!

یک قاشق پر فراستینگ به کیک اضافه کنید. در صورت نیاز بیشتر بریزید تا مواد کاملا خمیری شود. نوشته با این کیک سورپرایز، عشقتان را غافلگیر کنید! اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

طرز تهیه سالاد جوانه گندم خوشمزه و پر خاصیت

طرز تهیه سالاد جوانه گندم خوشمزه و پر خاصیت

سالادها در گروه خاصی از مواد غذایی تعریف نمی شوند . سالاد فصل، سالاد فرانسوی مخلوطی از سبزیجات هستند در حالی که سالاد الویه و سالاد سزار دستور تهیه متفاوتی دارند و در کنار سبزیجات از مخلفات دیگری نیز برای آن است ...

خواص سمنو برای مو + خواص سمنو در بارداری و جنین

خواص سمنو برای مو + خواص سمنو در بارداری و جنین

خواص سمنو برای مو + خواص سمنو در بارداری و جنین خواص سمنو چیست خ ...

آشپزی رنگی – مارشمالو خانگی

آشپزی رنگی – مارشمالو خانگی

مارشمالو قطعا یکی از جذاب ترین خوشمزه جات دنیاست. شاید ندونین ولی یه تاریخچه ی هیجان انگیزی پشتش هست که پیشنهاد می کنیم حتما برین سراغش ، مثلا میدونستین اون اوایل مارشمالو ی اولیه حکم دارویی برای گلودرد داشته و از ر ...

دستور پخت سوپ کرفس

روغن را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید، کرفس ها،سیر و سیب زمینی را داخل آن بریزید. نوشته دستور پخت سوپ کرفس اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

سالاد ایتالیایی بروکلی

سالاد ایتالیایی بروکلی

لوبیا پلو با گوشت

لوبیا پلو با گوشت

لوبیا پلو یک غذای خوشمزه ایرانی است که دستور تهیه آن در مناطق مختلف کمی با هم تفاوت دارد و در بعضی از شهرها مثل اصفهان به آن استانبولی میگویند. اما استانبولی تهرانی ن ...

طرز تهیه ژله های حوض ماهی و شکل سبزه عید

طرز تهیه ژله حوض ماهی و شکل سبزه عید را برای علاقمندان گردآوری کرده ایم. این مدل در عین زیبایی بسیار ساده بوده و در کوتاهترین زمان تهیه می شود.مواد لازم :ژله بلوبری ۲ بستهژله آلوئه ورا ۱ بستهبستنی وانیلی ۱ ...

شور ماهی پلو؛ شام شب عید بوشهری ها

شور ماهی پلو؛ شام شب عید بوشهری ها

شور ماهی پلو یکی از غذا های محلی کشور عزیزمان است که متعلق به بوشهر می باشد. طرز تهیه را در ادامه مشاهده کنید.

نوشته  اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

نوشته اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

نوشته اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

پای موز؛ یک عصرانه خوشمزه بهاری

روزها کم کم بلند تر می شود و وقت برای دور هم نشستن و صحبت کردن بیشتر، پس چه خوب است که شیرینی این دورهمی ها را با کیکی که می خواهیم طرز تهیه اش را به شما آموزش دهیم، بیشتر کنید. ...

اعتراض تند خواننده پاپ به حذف اجرایش از برنامه «دورهمی» / عکس

اعتراض تند خواننده پاپ به حذف اجرایش از برنامه «دورهمی» / عکس

حمید عسکری به پخش نشدن اجرای خود در برنامه «دورهمی» اعتراض کرد.     حمید عسکری خواننده پاپ در اینستاگرام مدعی شد که اجرای موسیقی او در برنامه «دورهمی» حذف شده است. او ویدیویی از سخنان شهید بهشتی در اینستاگرام منتشر کرد و در این باره نوشت: «س ...

پست اینستاگرامی محسن تنابنده پس از پخش قسمت آخر سریال پایتخت 5

پست اینستاگرامی محسن تنابنده پس از پخش قسمت آخر سریال پایتخت 5

محسن تنابنده پس از پخش قسمت آخر سریال پایتخت ۵ با انتشار یادداشتی در اینستاگرام، به موضع گیری گرایش های سیاسی که بر سر این سریال درگیر شده بودند، واکنش نشان داد.     به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، پس از پایان فصل پنجم سریال پایتخت، محسن تنابنده ...

خورش آلو با گوشت

مواد لازم برای تهیه خورش آلو با گوشت : روغن 2 قاشق غذاخوری گوشت خورشتی گوسفند یا گوساله 450 گرم پیاز ریز خرد شده 1 عدد سیر 4 حبه فلفل قرمز تازه 1 عدد چوب دارچین 1 عدد آویشن تازه 1 قاشق چایخوری برگ بو 1 عدد پودر پاپریکا 1 قاشق چایخوری زیره سبز 1/2 … ...

آموزش تصویری: آماده سازی از مستراح و دو مرغ و تره فرنگی

آموزش تصویری: تهیه ولووان مرغ و تره فرنگی

بالا لطفا الهام مظفری: لوو (به فرانسوی: Vol au vent) از چرخ های یک لا حق. از داخل خالی از مواد غذایی و کامل. برای آماده سازی مستراح و دو مرغ و تره فرنگی ، خمیر بلبل با مرغ و تره فرنگی پر کردن. شما می توانید از قارچ و تره فرنگی را هم برای پر کردن خمیر و استفاده از آن در این مورد لوو و دو قارچ و موسیر. یک ظرف خوشمزه است که شما باید سعی کنید.     مواد لازم برای پر کردن ۴ عدد لوو: ۱۰ گرم کره ۱۵ گرم پیاز خرد شده ۱۵ گرم تره خرد شده ۳۰ گرم مرغ نمک و فلفل سياه به مقدار کافی یک قاشق چای خوری آرد ۳۰ میلی لیتر دور پلاگین ولووان: ۲۴۰ گرم خمیر هزارلا یک عدد تخم مرغ مواد لازم برای تزئین: شوید و جعفری تازه خرد شده   طرز تهیه: دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید.     کره را در قابلمه ریخته و حرارت دهید. پیاز خرد شده و تره فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید.     مرغ خرد شده و نمک و فلفل را اضافه کنید. آرد را روی آن پاشیده و تفت دهید.   شیر را اضافه کنید و تا زمانی که سس غلیظ شود بپزید. آن را بچشید و نمک و فلفل را به اندازه دلخواه تنظیم کنید.     خمیر را با وردنه پهن کنید و با یک قالب ۴ عدد دایره از خمیر‌ جدا کرده و با یک قالب کوچکتر ۴ عدد گل از خمیر ببرید.     وسط گل‌های کوچکتر را با قالب دایره‌ای ببرید تا شکل حلقه درآید.     روی خمیرهای دایره ای را تخم مرغی کنید و سپس حلقه‌ها را روی آن‌ها قرار دهید.     به مدت ۱۲ - ۱۳ دقیقه در فر بپزید.     سر خمیرهای پخته شده را با کمک چاقو ببرید و مواد پر کننده را داخل آن‌ها بریزید. به مدت ۳ دقیقه بپزید، سپس با شوید و جعفری خرد شده تزئین کنید.     طرز تهیه خمیر هزارلای ساده:     مواد لازم: دو و یک سوم پیمانه یا ۳۵۰ گرم آرد ساده ۱۴ قاشق غذاخوری یا ۲۱۰ گرم کره مقدار کمی نمک ۸ - ۱۰ قاشق غذاخوری آب سرد یک قاشق غذاخوری آبلیمو   طرز تهیه: ۱ - کره را حداقل ۲ ساعت یا ترجیحا یک شب در یخچال قرار دهید. ۲ - در یک ظرف آب و آبلیمو را ترکیب کرده و کنار بگذارید. ۳ - در یک کاسه بزرگ آرد و نمک را ترکیب کنید. دقت کنید که همه مواد باید سرد باشند تا خمیر خوبی به دست آید. حتی می‌توانید کاسه آرد خود را هم در یخچال قرار دهید. ۴ - کره یخ زده را با دنده درشت مستقیما در مخلوط آرد رنده کنید. با یک چاقو کره را در آرد هم بزنید. کره منجمد راز این خمیر است و هرچه سردتر باشد خمیر ترد‌تر می‌شود. ۵ - مایع را اضافه کنید. اگر به همه آن نیاز نبود کمی از آن را نگه دارید. با استفاده از دست خمیر را به آرامی ورز دهید. دقت کنید که به اندازه کافی آب بریزید. آب بیش از حد اجازه نمی‌دهد خمیر پفکی داشته باشید. ۶ - خمیر را به شکل یک توپ درآورید و در یک پلاستیک فریزر قرار داده و سپس به مدت حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید. می‌توانید مقداری از خمیری که نیاز دارید را استفاده کنید و باقیمانده آن را تا ۳ روز در یخچال قرار دهید. یا برای دفعه بعد فریز کنید. نکته یک: اگر می‌خواهید بهترین نتیجه را از خمیرتان بگیرید آن را در فر داغ بپزید. نکته دو: وقتی خمیر را در فریزر قرار می‌دهید و بعد دوباره استفاده می‌کنید مقداری آب می‌اندازد بنابراین به این عامل هم توجه کنید.